Over Hans | 1 min read

"Met de complimenten aan de chef"

Het is altijd leuk om complimenten te krijgen. En gelukkig krijg ik er vaak. Maar wat doe ik er mee? Te weinig. Met dit overzicht complimenten wil ik jullie bedanken. Want een behaalde prijs is altijd teamwerk. Een mooi artikel kan niet zonder opmerkelijke bron of interessante geïnterviewde. © HANS HERMANS

Een bloemlezing complimentjes van klanten
"Dank voor tekst. Ik heb slechts één kleine aanpassing uitgevoerd in het artikel. Vind het voor het overige aangenaam geschreven."
Peter Bernaerts (Veilinghuis Bernaerts)

"Super ! Ik vind het wel leuke artikels en ben benieuwd naar de reacties.
Björn (Accent) gaf me alvast te kennen dat hij het een super goed gesprek vond !"
Katrien DE Hauwere (Metro)

Mooi werk. Ik heb niet zoveel veranderd, je zal wel zien.
Artikel is luchtig geschreven.
Caroline Ottevaere (Arcadis)

"Mooi artikel! En leuk om zo zelf nog een beetje te mogen finetunen. Bedankt voor die flexibiliteit."
Nele Carpentier (Stad Antwerpen)

"Echt top! Je bent het licht door de wolken op deze maandag.
Hartelijk dank. Echt toffe artikels."

Steven Van Cauteren (Acerta)

"We vinden het een heel leuk artikel en willen je alvast heel hard bedanken om ons in jullie magazine te laten verschijnen."
Sara en Maarten (Cereal Heaven)

"We hebben gewonnen en jij dus ook! Mixx Awards 2017 - Best Content Marketing Gold Award."
Evelyne Nieuwland (Telenet)

"Het verhaal is mooi gebracht. Ik lees geen enkele fout en hoef niets aan te vullen."
Koen Ameye (Plastic Dekeyser)

"We hebben spontaan een proficiat gekregen van de redactie Metro dat ze het super interessant vonden. Persoonlijk vind ik dit een mooi compliment. Graag had ik een meeting ingepland om het volgende dossier voor te bereiden."
Christel Sanders (Metro)

"ALLES naar wens! DANK JE WEL, Dat was weeral een mooie samenwerking!" Kristin Van Eetvelt (Thee bij gerechten)

"Dank voor deze coverage, ziet er mooi uit!"
Wim Van Thillo (imec)

Related stories