written by
Hans Hermans

Contacteer Hans Hermans, freelance business journalist

Over Hans 1 min read

Freelance journalist Hans Hermans voorziet Belgische ondernemingen wekelijks en maandelijks van sterke en unieke content. Hiermee delen ze hun expertise, adviseren ze hun klanten, werven ze nieuwe klanten.
Als economisch journalist schrijft Hans voor magazine Trends en de krant Metro.

✅ Ben jij ook op zoek naar sterke teksten voor uw nieuwsbrieven, blogs en contentplatform?

✅ Wil je unieke artikels geschreven in heldere taal?

✅ Zoek je een ghostwriter voor je eigen boek?

✅ Nog nooit samengewerkt met een professionele journalist?

Bel of mail freelance journalist Hans Hermans

[email protected]
+32 485 72 74 02

Compact Publishing bvba
Hans Hermans
De Eendracht 26
2920 Kalmthout

Skype: Hans Hermans, CompactPublishing

Compact Publishing bvba, De Eendracht 26, 2920 Kalmthout

Op zoek naar sterke content?

Werk je op een content project? Zoek je een journalist die elke week of maand nieuwe teksten over economische of zakelijke onderwerpen voor je schrijft? Zonder zorgen en altijd uniek!

Bel of mail me. Dan spreken we over jouw content marketing project, je boek, je nieuwsbrief,...

Bedrijfsgegevens Compact Publishing BVBA

Compact Publishing BVBA
BE0866.869.895

Rechtbank van koophandel Antwerpen

IBAN: BE30 001 8205165 11
SWIFT / BIC: GEBEBABB

Aansprakelijkheidsbeperking website

Het onderstaande is van toepassing op elke webpagina van deze site. Door de webpagina('s) te gebruiken, stemt de gebruiker in met deze aansprakelijkheidsbeperking.

Compact Publishing besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Wij geven echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de actualiteit, juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Compact Publishing is niet aansprakelijkheid voor fouten die ontstaan door onjuistheden of ontbrekende informatie op deze site.

Compact Publishing is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites waarnaar gelinkt wordt. Elke tekst, foto of afbeelding die door een derde op deze website wordt geplaatst, valt onder de verantwoordelijkheid van deze partij.

In geen enkel geval is Compact Publishing aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de website, de informatie die er op staat en eventuele virussen op de website.

De aansprakelijkheidsbeperking overeenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder toepassing van het Belgisch recht.

Compact Publishing
Geïnteresseerd in sterke en unieke content? Schrijf je in. Ik inspireer je af en toe met teksten die ik voor anderen schrijf.
Sign up for our newsletter